header banner
Default

Wat zijn de verwachtingen voor de Bitcoin-koers na de stijging van het laatste dieptepunt?


Bitcoin koers verwachting

Het begint erop te lijken dat de koers van Bitcoin een kanteling van neergaande trend ondervindt. Bitcoin wist al snel een bounce te maken rond $ 26,650 en wordt momenteel rond $ 26,900 verhandeld. De crypto dip in de gehele crypto markt lijkt tijdelijk gepauzeerd te zijn.

De grootste crypto munt blijft nog altijd op de nummer 1 positie staan op CoinMarketCap met een market cap van $ 525 miljard.

Er zijn 19,51 van de 21 miljoen bitcoins in circulatie. Na de halving in april 2024 zal het een stuk lastiger zijn om aan Bitcoins te komen. Gaat Bitcoin de komende maanden beginnen aan de pre-halving rally?

Bitcoin Koers Verwachting

VIDEO:


De Bitcoin koers vindt zijn houvast rond $ 26,400. Het volgende koersdoel ligt rond de $ 28,000 waar de koers hoogst waarschijnlijk enige resistance zal ervaren.

Mocht de crypto dip zich voortzetten dan kijken we naar het support level rond $ 25,426. Op de 4-uursgrafiek bevindt de Relative Strength Index (RSI) zich onder de waarde van 50, aangevend dat bearish momentum nog steeds aanwezig is.

De 50-Day EMA (Exponential Moving Average) bevindt zich rond de koers van $ 27,200. Dit zal waarschijnlijk het eerste resistance level zijn waar de koers van Bitcoin tegen aan loopt.

De Moving Average Convergence Divergence (MACD) bevestigt het verkoop momentum met een waarde van -4,52. Als de kopers de huidige koers van $ 26,900 weten te doorbreken dan is het zeer waarschijnlijk dat de trend kantelt van neergaand naar opgaand.

Analisten verwachten dat als de koers van Bitcoin niet boven $ 27,200 op de korte termijn kan stijgen, een verdere correctie naar beneden mogelijk is.

Bitcoin koers
Bron: TradingView

De koers heeft twee keer het support level van $ 26,600 bereikt. Dit zorgt er voor dat er een double-bottom gecreëerd is, aangevend dat kopers in stappen rond dit koers level en het de verkopers niet lukt om door dit support level heen te breken.

🚀 Bitcoin's doing that thing again where it teases us with a little comeback! 💸 Trading at $26,919 and flashing some chart dance moves with a breakout at $26,900. 📈 Bearish vibes with the RSI, but we've seen BTC surprise us before! 🎢🤩 #CryptoRollercoaster #BTCBounceBack pic.twitter.com/9UDlBrhLuA

— Arslan B. (@forex_arslan) October 14, 2023

Voor investeerders is het verstandig om technische indicatoren zoals de RSI en MACD goed in de gaten te houden. Deze indicatoren zijn toonaangevend voor het beslissen van de richting die Bitcoin op zal gaan.

Er zijn naast Bitcoin natuurlijk vele andere crypto munten. Het team van Cryptonews heeft een lijst samengesteld van de top 10 crypto munten van 2023.

Top 10 Cryptomunten

VIDEO:


Om geld te verdienen met crypto munten is het belangrijk om grondig onderzoek te doen naar crypto projecten. Bitcoin wordt altijd gezien als een van de veiligste investeringen binnen het crypto landschap. Ethereum wordt vaak ook toegevoegd aan deze lijst, maar kunnen deze twee crypto munten wel het rendement behalen dat je als investeerder voor ogen hebt? Deze crypto munten zullen in de volgende bull cyclus niet meer 100 keer over de kop gaan, zoals jaren geleden.

Het is daarom van belang om na te denken over wat het juiste rendement voor jou als investeerder is. Ben je op zoek naar een 10 keer je investering of neem je liever een risico voor die 100x.

Een trend die we in 2023 hebben waargenomen binnen de crypto sector zijn crypto presale projecten. Deze crypto projecten verkopen hun token voordat het genoteerd wordt aan een exchange. Dit is vergelijkbaar met de ICO periode in 2017, toen vroege investeerders crypto munten zoals Cardano (ADA) en Ethereum (ETH) tegen een supergoedkope koers konden kopen.

Deze investering zijn honderden keren over de kop gegaan. Dit is ook mogelijk met het investeren in crypto presales. Via de knop hieronder kom je terecht bij een lijst die nauwkeurig is samengesteld door het team van Cryptonews. Check het nu zodat ook jij in de volgende bull cyclus geld verdient.

Disclaimer: cryptocurrencies zijn investeringen die gepaard gaat met hoge risico’s. Dit artikel dient als bron van informatie en is geen enkele vorm van financieel advies. Je kan al je kapitaal verliezen. 

Vul je e-mailadres in om onze dagelijkse gratis nieuwsbrief te ontvangen

Lees in 3 minuten al het crypto nieuws van vandaag!

Sources


Article information

Author: Daniel Perez

Last Updated: 1700234162

Views: 593

Rating: 4.2 / 5 (40 voted)

Reviews: 93% of readers found this page helpful

Author information

Name: Daniel Perez

Birthday: 1977-10-17

Address: 880 Santana Unions Apt. 489, Georgeport, NJ 52818

Phone: +4210059668736711

Job: Accountant

Hobby: Beekeeping, Fencing, Robotics, Soccer, Gardening, Pottery, Golf

Introduction: My name is Daniel Perez, I am a strong-willed, Gifted, vibrant, vivid, ingenious, Precious, audacious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.