header banner
Default

Wat gaat er gebeuren met de koers van Bitcoin? Wat gaat er gebeuren met de nieuwe cryptovaluta Bitcoin BSC? | Bitcoinmagazine nl


Met een daling van bijna 6% over de afgelopen 7 dagen lijkt de crash van Bitcoin nog altijd niet voorbij. De koers van Bitcoin bevindt zich nu rond de $25.600 en heeft ook over de afgelopen 24 uur een kleine daling ondervonden.

Bitcoin bevindt zich met een market cap van $500 miljard nog altijd op de eerste plek van CoinMarketCap top 10 cryptomunten maar heeft over de afgelopen maand al wel genoegen moeten nemen met een daling van meer dan 11%. Op dit moment zijn er 19.477.900 van de 21.000.000 BTC coins in circulatie.

Bitcoin koers
Bron: CoinMarketCap

Nu ook het handelsvolume afneemt met 8% richting $10,1 miljard vragen steeds meer investeerders zich af hoe de toekomst voor Bitcoin eruit ziet en of er alternatieven zijn die beter presteren.

Bitcoin Koers Verwachting

VIDEO:

De koers van Bitcoin bevindt zich rond het $25.700 niveau en is de afgelopen dagen niet in staat geweest om terug te vechten richting de $26.000. Het belangrijkste weerstandsniveau bevindt zich rond de $26.200, maar de indicatoren lijken er niet op te wijzen dat de koers op de korte termijn richting dit niveau kan gaan stijgen.

Bitcoin heeft een relative strength index (RSI) van 35 en hiermee bevindt deze indicator zich op neutraal terrein. In de afgelopen dagen is deze index ook niet al te veel bewogen. Het MACD histogram geeft tegelijkertijd een koop signaal af met een waarde van -642.

Bitcoin technische indicatoren
Bron: Tradingview

De moving averages van de grootste crypto van de wereld spreken dit koopsignaal echter tegen. De huidige waarde van Bitcoin ($27.600) bevindt zich onder zowel de korte termijn 20-daagse exponential moving average van $26.493 en de lange termijn 100-daagse exponential moving average van $27.830. Dit is een bearish signaal en lijkt te wijzen op verdere dalingen in de nabije toekomst.

De koers kan nu ondersteuning vinden bij de $25.350 en vervolgens de $25.000. Een daling tot onder dit niveau kan de koers echter een bearish trend opleveren die het verder omlaag kan brengen richting de $24.500.

Als er omhoog gekeken wordt heeft BTC dus weerstand bij de $26.200. Op het moment dat de koers voorbij dit niveau weet te stijgen kan het zich op gaan maken voor een rally die het richting de optimistische $27.800 brengt. Hiervoor zal eerst wel de weerstand bij $27.000 overtroffen moeten worden.

Het momentum voor Bitcoin ziet er dus niet al te positief uit en het is nog maar de vraag of de koers op korte termijn weer kan gaan stijgen. Om deze reden is het een goed idee voor investeerders om alternatieve cryptos te overwegen waarmee ze hun crypto portfolio kunnen diversifiëren.

Het Nieuwste Staking Alternatief voor Bitcoin

VIDEO:

Er is recent een nieuw alternatief op de markt verschenen met Bitcoin BSC. Dit alternatief baseert zich op Bitcoin, maar heeft een innovatieve twist met zijn Stake 2 Earn mechanisme. Het project wist sinds zijn lancering van gisteren al meer dan $30.000 op te halen en investeerders lijken enthousiast te zijn over de visie van dit platform.

Bitcoin BSC Presale
Bron: Bitcoin BSC

Het project biedt investeerders de kans om opnieuw BTC tokens te kopen toen het in 2011 nog minder dan $1 kostte. Doordat het project gebouwd is op de BNB Smart Chain is het daarnaast mogelijk om een staking mechanisme te introduceren. De BNB Smart Chain brengt nog een aantal andere voordelen met zich mee. Bitcoin BSC kan profiteren van het voordelige Proof-of-Stake (PoS) mechanisme over het Proof-of-Work (PoW) mechanisme van Bitcoin.

Daarnaast is BTCBSC een BEP-20 token en is het daardoor niet onderhevig aan hoge transactie tarieven waar veel Bitcoin alternatieven wel mee te maken hebben. Een voordeel hiervan is BTC20, die gebouwd is op de Ethereum blockchain en daardoor onderhevig is aan aanzienlijke transactie tarieven.

Net als Bitcoin heeft Bitcoin BSC een token voorraad van 21 miljoen token. 4 miljoen van deze tokens is beschikbaar tijdens de presale voor de prijs van $0,99 per token, dezelfde prijs als BTC had in 2011. Op het moment dat deze voorraad snel uitverkocht raakt zullen er nog eens 2,125 tokens beschikbaar worden gezet tijdens de presale. Dit betekent dat de token een harde cap heeft van $6,125 miljoen op het moment dat de token gelanceerd wordt op de gedecentraliseerde exchange van Uniswap.

Bitcoin BSC
Bron: Bitcoin BSC

Ondanks dat de presale nog gaande is zijn gebruikers nu al in staat om tokens vast te zetten. Hierdoor kunnen investeerders nu al aanzienlijke winsten genereren. Op het staking dashboard van Bitcoin BSC is live te zien hoeveel tokens er vast zijn gezet tegen welk staking percentage. Op dit moment zijn er al meer dan 12.000 tokens vastgezet tegen een ongelofelijk jaarlijks rente percentage van meer dan 20.000%.

BTCBSC tokens zijn gemakkelijk te koop via de presale website van Bitcoin BSC. Hier kunnen investeerders hun wallet verbinden en vervolgens token aanschaffen middels, ETH, UDT en BNB.

Bezoek Bitcoin BSC Presale Hier

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

Sources


Article information

Author: Marc Moore

Last Updated: 1700147402

Views: 1213

Rating: 3.9 / 5 (108 voted)

Reviews: 99% of readers found this page helpful

Author information

Name: Marc Moore

Birthday: 1973-01-31

Address: 954 Gavin Crossing, Normaton, IL 45943

Phone: +4457082611209311

Job: Network Administrator

Hobby: Bird Watching, Camping, Meditation, Orienteering, Lock Picking, Running, Stamp Collecting

Introduction: My name is Marc Moore, I am a exquisite, intrepid, apt, skilled, transparent, brilliant, bold person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.