header banner
Default

Binance, listede SHIB ile gösterilir Amerika Birleşik Devletleri, bu işlem çiftlerini delist ediyor


Table of Contents

    Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’in yan kuruluşu olan Binance.US, SHIB de dahil olmak üzere bazı işlem çiftlerini delist edeceğini açıkladı. İşte detaylar.

    Günlük işlem hacmi açısından dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance’in yan kuruluşu Binance.US, yeni bir duyuru yaptı. Söz konusu duyuruda, Shiba Inu (SHIB) de dahil olmak üzere belirli altcoin çitlerinin “delist” edileceği; yani, borsadan kaldırılacağı bildirildi.

    HABER AŞAĞIDA DEVAM EDİYOR

    Alım satım faaliyetinin düşük olduğunu öne süren borsa, SHIB’ninkiler de dahil olmak üzere bazı Binance USD (BUSD) alım satım çiftlerini kaldıracak.

    Borsa resmi blog gönderisinde, “Son alım satım faaliyetine dayanarak Binance.US, 29 Mart 2023 saat 20:00 PDT / 23:00 EDT’de aşağıdaki gelişmiş ticaret çiftlerini kaldıracak ve alım satımı durduracak.” ifadelerini kullandı. Delist edilecek işlem çiftleri şu şekilde:

    HABER AŞAĞIDA DEVAM EDİYOR

    “ADA/BUSD, ALGO/BUSD, BUSD/USD, BUSD/USDT, EOS/BUSD, LPT/BUSD, MANA/BUSD, MATIC/BUSD, NEAR/BUSD, OMG/BUSD, SHIB/BUSD, SOL/BUSD, TRX/BUSD, USDC/BUSD, XTZ/BUSD, ZIL/BUSD”

    BUSD işlem çiftlerini listeden çıkarma hareketine sebep olan düşük alım satım faaliyetinin nedeni, geçen ayki Paxos-BUSD ihracı olabilir. Paxos, New York Finansal Hizmetler Departmanı’nın (NYDFS) talimatı gereğince de 21 Şubat’tan itibaren BUSD basmayı durdurdu.

    HABER AŞAĞIDA DEVAM EDİYOR

    Bu gelişme, Amerika Birleşik Devletleri Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’ndan (SEC) BUSD’nin kayıtsız bir menkul kıymet olduğunu iddia eden bir Well’s Notice belgesinin alınmasıyla aynı anda gerçekleşti.

    Paxos bir basın açıklamasında, BUSD stabilcoin’in en az Şubat 2024’e kadar tam olarak desteklenmeye devam edeceğini bildirdi.

    Güncel piyasa hareketlerini buradan takip edebilirsiniz.

    Sources


    Article information

    Author: Debbie Brown

    Last Updated: 1704006841

    Views: 981

    Rating: 4.4 / 5 (90 voted)

    Reviews: 82% of readers found this page helpful

    Author information

    Name: Debbie Brown

    Birthday: 1964-01-29

    Address: 734 Susan Port, Lake Brianmouth, MI 89032

    Phone: +4056465770025498

    Job: Veterinarian

    Hobby: Geocaching, Sailing, Astronomy, Photography, Role-Playing Games, Cross-Stitching, Ice Skating

    Introduction: My name is Debbie Brown, I am a dazzling, skilled, Precious, sincere, talented, clever, steadfast person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.